Meedoen

 

Het Bravis Ziekenhuis zoekt creatieve denkers die problemen in de zorg willen aanpakken! Van 20 tot en met 22 april doen wij namelijk mee aan Dutch Hacking Health. Hierbij bedenken gemengde teams oplossingen voor de meest uiteenlopende zorgvraagstukken.

Kan ik ook meedoen aan Dutch Hacking Health?

Natuurlijk, iedereen kan meedoen! De teams die deelnemen aan Dutch Hacking Health,  zijn namelijk zeer gevarieerd en bestaan uit patiënten, designers, ontwikkelaars, ondernemers en zorgprofessionals. Meer informatie over de rol van deze deelnemers vindt u hier, onder het kopje ‘Naar wie zijn wij op zoek?’. Mocht u nu al rondlopen met een idee om de zorg te verbeteren of loopt u al tegen problemen aan, dan bent u automatisch van harte welkom!

Gemotiveerd?

Kunt u zich vinden in de omschrijving van de deelnemers en lijkt het u wel iets om van 20 tot en met 22 april deel te nemen aan Dutch Hacking Health bij het Bravis ziekenhuis, heeft u een andere vraag of zelfs al een idee? Vraag een ticket aan via deze link en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!