Meld je aan als deelnemer!

Heb je geen eigen case maar wil je meewerken in een team? Dat kan! Voor alle rollen geldt dat je je moet inschrijven. Inschrijven doe je hier.  Deelname = gratis! 

Je kunt je zowel als individu of als team opgeven. Op vrijdagavond worden alle cases gepresenteerd. Bekijk hier welke cases vorig jaar meededen.  Mocht je geïnteresseerd zijn in een case dan horen we dit graag want dan kunnen we je al van te voren in contact brengen met de case indiener. Uiteraard kun je ook op donderdagavond naar alle cases luisteren en dan pas een team kiezen. Van vrijdagochtend tot zaterdagmiddag werk je aan de case en jullie presenteren het resultaat zaterdagmiddag aan de jury.


Ontwerpers en (service) design thinkers kunnen helpen bij het bouwen van digitale & fysieke oplossingen die zich richten op de behoeften van de eindgebruikers, om zo de juiste ervaring te creëren gebaseerd op de levens van patiënten en zorgprofessionals.


De groep die misschien wel het meest bekend is met hackathons. Programmeurs zijn nodig om de teams te helpen bij het bouwen van hun eerste werkende prototype. Doormiddel van programmeertalen, (big) data en andere technische ervaring helpen zij bij het realiseren van ideeën.


De uitdagingen in de gezondheidszorg vereisen dat we op nieuwe manieren denken, verdienmodellen ontwikkelen en concepten ontwikkelen. Deze ondernemers en ondernemende mensen zijn hard nodig om te werken aan duurzame gezondheidsinnovaties.


Gezondheids- en zorgprofessionals met ideeën kunnen aan de hackathon deelnemen om hun ideeën te laten realiseren. Ze zijn welkom om hun ideeën te presenteren of juist hun medische kennis en ervaring in te zetten om een team te helpen.


Een patiënt heeft de meeste kennis over het hebben en ervaren van een aandoening. Om aan betekenisvolle innovaties te kunnen werken hebben we patiënten nodig die in de teams meewerken en uitleggen wat zij nodig hebben of hoe een oplossing wel of niet in hun levens past.


Hoewel jouw specifieke expertise misschien hier niet wordt genoemd kan het nog steeds zeer waardevol zijn. Neem deel en breng jouw frisse perspectief & inzichten in om gezondheid & zorg in Nederland te verbeteren. Daarnaast zijn we ook op zoek naar vrijwilligers en coaches of workshopleiders. Dus ben jij goed in team coachen of kun je een workshop geven die aansluit bij Hacking Health? Dan komen we ook graag in contact met jou!