Prijzen 2018

Prijzen

De prijswinnaars van Dutch Hacking Health Utrecht 2018 zijn:

Best human centered 

Best Human Centered Design is gewonnen door ‘De mens achter de patient’

  • Een gratis Social Return On Investment (SROI) analyse. Een SROI analyse helpt om inzicht te vergaren in de stakeholders, hun bijdrage en uitkomsten van een sociale innovatie. In 1 middag stelt Vital Innovators samen met winnende team van deze prijs een SROI op van hun innovatie. Hiermee krijgt het team zicht op de impact van hun innovatie en, niet onbelangrijk, wie structureel voor de innovatie zou moeten betalen. En structurele betaling is de basis voor een toekomstvaste innovatie!
  • 1 dag consultancy bij Mobiquity voor het design team om het idee daadwerkelijk een stap verder te krijgen. Hierbij sluiten design en technology mensen van Mobiquity aan.
  • Taskforce QRS biedt een gratis reanimatiecursus aan op 28 juni

Best innovation

Best Innovation is gewonnen door ‘De zoutmeter

  • UtrechtInc is de startup incubator van UMCU Utrecht en Universiteit Utrecht. In de Garage co-working space op het Utrecht Science Park krijgt jouw team toegang tot werkplekken in een dynamische startup omgeving. Hier kunnen jullie een maand lang gratis aan jullie oplossing verder werken. En krijgen jullie een coaching sessie van een UtrechtInc expert. Met daarin onder meer aandacht voor het valideren van aannames bij de doelgroep en het kiezen van het juiste business model.
  • 40 uur ontwikkeluren van LXT

Best datadriven healthcare 

Best datadriven Healthcare is gewonnen door ‘Urstatus’

  • M&I stelt twee adviesdagen op het gebied van datamanagement/datagedreven werken ter beschikking

Mystery guest 

Tijdens Dutch Hacking Health liep er een Mystery guest rond. Spannend!

  • Mystery guest 1: Healthy Capital. Zij zijn een investeringsfonds voor technologie startup in de gezondheidszorg. Zij hebben tijdens Dutch Hacking Health Utrecht rondgelopen en aan ‘De zoutmeter‘, ‘Jeugdzorg robotica‘ en ‘PCKT‘  een ‘High Potential Hackers’ prijs gegeven. Zij gaan onder het genot van een lekker lunch verder praten over eventuele toekomst.
  • Mystery guest 2: THINC. THINC is onderdeel van het UMC Utrecht Julius Centrum en  zij dragen bij aan de continue ontwikkeling van wetenschappelijke kennis ten bate van zorginnovatie-onderzoek. Zij hebben ‘Jeugdzorg robotica‘ en ‘Check je vlek‘ uitgenodigd voor een verdere brainstormsessie.

Landelijke prijs

De landelijke prijswinnaar wordt op 14 mei bekend gemaakt in het UMC Utrecht. op 14 mei organiseren we een ‘terugkomdag’ met alle andere Dutch Hacking Health locaties in het UMC Utrecht. De landelijke categorieën zijn:  Best Human Centered en Best Innovation dus zij mogen hun idee nogmaals op 14 mei pitchen.

De landelijke winnaar krijgt 8 uur adviesuren bij Deloitte ter ondersteuning van de mogelijke voortgang / opschaling van de eindoplossing