Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

In één fantastisch weekend samen met patiënten, zorgprofessionals, designers, programmeurs en ondernemers slimme ideeën uitwerken tot échte zorgoplossingen, wie wil dat nou niet?

Wanneer
Van donderdagavond 29 t/m zaterdag 31 oktober gaan de deelnemers van Hacking Health Utrecht aan de slag om slimme creatieve oplossingen te ontwerpen voor de zorg. Deelnemers krijgen een volledig verzorgd weekend inclusief catering en workshops.

Hoe werkt het?
Dag 1: Het vormen van een team
Op donderdag 29 oktober pitchen de deelnemers hun project. Mocht je zelf niet pitchen, dan kun je op basis van de pitches een team zoeken waar je graag aan bij wil dragen. Deze teams worden op de donderdagavond gevormd en gaan de rest van het weekend gezamenlijk aan de slag.

Dag 2: Aan het werk!
Op vrijdag ga je met je team aan de slag om het idee te realiseren in prototypes.

Dag 3: Demo Day
Op zaterdag, dag 3 begint de spanning te stijgen. Dit is het moment dat veel teams de laatste hand leggen aan hun prototypes en hard aan het werk gaan met het voorbereiden van de demo.

De finale pitch wordt gegeven voor alle deelnemers en een deskundige jury. Jouw pitch gaat over jullie oplossing om de zorg te verbeteren met jullie oplossing. Na het juryberaad worden de prijswinnaars bekendgemaakt! Hier houdt het echter nog niet op. Op donderdag 27 november vindt de landelijke finale plaats waarbij teams van alle deelnemende steden nog één maal strijden voor de landelijke prijs. De locatie van de finale is nog niet bekend.

Waar is het?
Hacking Health Utrecht vindt plaats in het UMC Utrecht

Voorbereiding
Om je vast voor te bereiden op het evenement organiseren we diverse pre-workshops. De datums van de volgen binnenkort.

Prijzen
Een deskundige jury zal de verschillende concepten beoordelen op basis van diverse criteria. De winnaars worden beloond met diverse prijzen waarbij de kans op realisatie flink wordt vergroot.

Kosten
Deelname aan Hacking Health Utrecht = gratis.

Heb je vragen of wil je je inschrijven voor onze nieuwsbrief? Neem dan contact met ons op via het contactformulier!