Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

In één fantastisch weekend samen met patiënten, zorgprofessionals, designers, programmeurs en ondernemers slimme ideeën uitwerken tot échte zorgoplossingen, wie wil dat nou niet?

Wanneer
Van donderdagavond 11 april t/m zaterdag 13 april gaan de deelnemers van Hacking Health Utrecht aan de slag om slimme creatieve oplossingen te ontwerpen voor de zorg. Deelnemers krijgen een volledig verzorgd weekend inclusief catering en workshops.

Hoe werkt het?

Dag 1: Het vormen van een team
Op donderdag 11 april presenteren de mensen die een idee hebben geplaats op het Sparkboard hun project. Mocht je zelf niet pitchen, dan kun je op basis van de pitches een team zoeken waar je graag aan bij wil dragen. Deze teams worden op de donderdagavond gevormd en gaan de rest van het weekend gezamenlijk aan de slag.

Dag 2: Aan het werk!
Op vrijdag ga je met je team aan de slag om het idee te realiseren in prototypes. Je krijgt de kans op je ideeën voor te leggen aan een groep ervaren coaches.

Dag 3: Demo Day
Op zaterdag, dag 3 begint de spanning te stijgen. Dit is het moment dat veel teams de laatste hand leggen aan hun prototypes en hard aan het werk gaan met het voorbereiden van de demo. Met een extra ‘roast’ door de coaches en een speciale pitch training worden ze klaargestoomd voor de middag: Demo Day.

De demo’s worden gegeven voor alle deelnemers en een deskundige jury. Na het juryberaard worden de prijswinnaars bekendgemaakt! Hier houdt het echter nog niet op, terwijl we met ze allen nagenieten van het weekend zal de juryvoorzitter in overleg gaan met de andere locaties die meedoen aan Dutch Hacking Health. Hier wordt ook bepaald welke landelijke winnaars er zijn die nog meer ondersteuning krijgen om van hun project een echte innovatie te maken!

Het thema van dit jaar is: personalisering van de zorg.

Waar is het?
Hacking Health Utrecht vindt plaats in het UMC Utrecht

Voorbereiding
Om je vast voor te bereiden op het evenement organiseren we diverse pre-workshops. Binnenkort vind je een overzicht op deze website.

Prijzen
Een deskundige jury zal de verschillende concepten beoordelen op basis van diverse criteria. De winnaars worden beloond met diverse prijzen waarbij de kans op realisatie flink wordt vergroot.

Kosten
Deelname aan Hacking Health Utrecht = gratis.

Meld je aan!
Dus… loop je over van ideeën om de zorg te verbeteren? Of zet je graag jouw expertise in om de ideeën van anderen te realiseren? Ben je patiënt, zorgprofessional, designer, ondernemer, programmeur of gewoon liefhebber met een goed idee? Doe dan 11 t/m 13 april 2019 mee aan Hacking Health Utrecht! Aanmelden kan hier. Klik hier voor meer informatie.