Deel je idee!

Heb jij een idee om de gezondheidszorg te verbeteren en wil je dit graag met een team uitwerken op de hackathon? Op vrijdagavond 20 april pitch je jouw idee. Een pitch duurt max 3 minuten en daarin vertel je wat jouw idee is, hoe dit een bijdrage kan leveren aan de gezondheidszorg en wat je nodig hebt om het uit te werken. De andere deelnemers luisteren en kunnen zich aanmelden voor jouw team. Op zaterdag en zondag ga je het idee met je team uitwerken. Op zondag eind van dag pitch je het idee voor een jury en kun je leuke prijzen winnen! Bekijk hier de jury criteria. Heb je een idee? Vul onderstaand formulier in!

Hacking Health Utrecht aanmeldformulier cases 2018 (PDF):
Hacking Health aanmeldformulier cases 2018

Werkt het aanmeldformulier niet in je browser? Open dan PDF in Adobe Reader of mail je idee naar hackinghealth@umcutrecht.nl

Vervolgens kunnen we op Sparkboard een account aanmaken en uw probleem of vraagstuk plaatsen. Potentiƫle deelnemers (zonder probleem/vraagstuk) kunnen dan zien wat er allemaal gepitcht gaat worden op vrijdagavond. Dit kan voor veel mensen een extra stimulans zijn om zich aan te melden. Sparkboard biedt ook de mogelijkheid om van te voren al in contact te komen met mogelijke teamleden. Als organisatie vervullen we daarbij een faciliterende rol en helpen we uw zoveel mogelijk om in contact te komen met relevante personen.

Aanmelden kan tot 7 april 2018. Echter hoe eerder de case bekend is, hoe eerder we het onder de aandacht kunnen brengen bij de deelnemers!