Ervaar of zie jij een probleem of knelpunt in zorg en welzijn in Utrecht?

Bijvoorbeeld omdat je zelf zorg of ondersteuning krijgt wat niet goed werkt. Of omdat je als zorg- of welzijnsprofessional in de praktijk tegen knelpunten aanloopt. Meld je dan aan als Uitdager en werk tijdens de hackathon met een team aan een oplossing.

Zie hier de uitdagingen van 2022.

Wat doet een uitdager?

Als Uitdager breng je een probleem / knelpunt in m.b.t. zorg en welzijn in Utrecht. Tijdens de hackathon werk je samen met een team aan een oplossing voor jouw uitdaging.

1.

Je komt naar de voorbereidingsworkshop. Daar leggen we het programma en de methode van de hackathon uit en leer je alvast een aantal deelnemers kennen. Ook helpen we je om jouw uitdaging aan te scherpen en kort en krachtig te presenteren.

> zie ook  voorbereiding

2.

Met behulp van de workshop maak je een videopitch en lever je een krachtige tekst aan voor op de website om je uitdaging zo goed mogelijk te omschrijven. Op basis hiervan geven oplossers hun voorkeur aan voor een team. Wij stellen vervolgens teams samen op basis van voorkeur en kennis.

3.

Op donderdagavond leer je je team kennen waarmee je vervolgens op vrijdag en zaterdag intensief samenwerkt aan een oplossing.

4.

Na de hackathon kijk je of/hoe je (evt. samen met teamgenoten, jouw eigen organisatie en/of partners van HHU) jullie oplossing kunt doorontwikkelen.