Hoe werkt het?

In één fantastisch weekend samen met patiënten, zorgprofessionals, designers, programmeurs en ondernemers slimme ideeën uitwerken tot échte zorgoplossingen, wie wil dat nou niet?
Van donderdagavond 7 t/m zaterdag 9 juli gaan de deelnemers van Hacking Health Utrecht aan de slag om slimme creatieve oplossingen te ontwerpen voor de zorg. Deelnemers krijgen een volledig verzorgd weekend inclusief catering en workshops.

Dag 1: Het vormen van een team.

Op donderdag 7 juli pitchen de deelnemers hun project. Mocht je zelf niet pitchen, dan kun je op basis van de pitches een team zoeken waar je graag aan bij wil dragen. Deze teams worden op de donderdagavond gevormd en gaan de rest van het weekend gezamenlijk aan de slag.

Dag 2: Aan het werk!

Op vrijdag ga je met je team aan de slag om door te brainstormen zoveel mogelijk ideeën te bedenken en uiteindelijk een concept uit te werken in een prototype. De voorbereidende workshop mensgericht ontwerp helpt om structuur aan te brengen en tijdens het weekend lopen er ervaren coaches rond om de teams te begeleiden in hun proces.

Dag 3: Demo Day

Op zaterdag begint de spanning te stijgen. Dit is het moment dat veel teams de laatste hand leggen aan hun prototypes en hard aan het werk gaan met het voorbereiden van de demo. De finale pitch wordt gegeven voor alle deelnemers en een deskundige jury. Jouw pitch gaat over jullie oplossing om de zorg te verbeteren met jullie oplossing. Na het juryberaad worden de prijswinnaars bekendgemaakt!