Hoe werkt het?

In één fantastisch weekend samen met patiënten, zorgprofessionals, designers, programmeurs en ondernemers slimme ideeën uitwerken tot échte zorgoplossingen, wie wil dat nou niet?
Van donderdagavond 13 t/m zaterdag 15 juni gaan de deelnemers van Hacking Health Utrecht aan de slag om slimme creatieve oplossingen te ontwerpen voor de zorg. Deelnemers krijgen een volledig verzorgd weekend inclusief catering en begeleiding door ervaren coaches.

Dag 1: Kick-off

Op donderdag 13 juni pitchen de deelnemers hun project en maak je kennis met je teamleden waarmee je de rest van het weekend gezamenlijk aan de slag gaat.

Dag 2: Aan het werk!

Op vrijdag ga je met je team aan de slag om door te brainstormen zoveel mogelijk ideeën te bedenken en uiteindelijk een concept uit te werken in een prototype. De voorbereidende workshop mensgericht ontwerp helpt om structuur aan te brengen en tijdens het weekend lopen er ervaren coaches rond om de teams te begeleiden in hun proces.

Dag 3: Demo Day

Op zaterdag begint de spanning te stijgen. Dit is het moment dat veel teams de laatste hand leggen aan hun prototypes en hard aan het werk gaan met het voorbereiden van de demo. De finale pitch gaat over jullie uitdaging en hoe jullie de zorg gaan verbeteren met jullie oplossing. Na het juryberaad worden de prijswinnaars bekendgemaakt en is er een borrel.