Meld je aan

Meld je aan!

Meld je aan!
Enthousiast om bij te dragen aan gezondheid in Nederland? Zin om de zorg te verbeteren en te (re)Starten? Wil je daarnaast ook zelf leren en je netwerk uitbreiden? De hackathon biedt plek voor zo’n 100 gemotiveerde deelnemers. Werk jij in de gezondheidszorg of ligt je ervaring bij design, data, ondernemerschap of beleid? Dan is jouw bijdrage aan toepasbare oplossingen heel welkom! Schrijf je dus snel in!

De verschillende partners binnen het ecosysteem kunnen jouw idee adopteren en met hun steun zullen ze bijdragen aan het opstarten of opschalen ervan. Samen herstarten we ons zorgstelsel, en starten we met gezondheid voor elke Nederlander.

 

We zoeken hackers in 2 verschillende categorieën:

Ik heb een uitdaging/vraagstuk!
Ben je patient/zorgprofessional/gezonde burger? Waar in jouw leven kan de zorg beter? Loop je tegen beperkingen aan en wil je er iets aan doen? Meld deze uitdaging aan, zodat allerlei verschillende mensen uit het hele land met jou mee kunnen denken over een oplossing.

Ik wil meewerken aan oplossingen!
Wil je jouw kennis / expertise / tijd / creativiteit inzetten om de aangedragen problemen op te lossen? Meld je dan aan als oplosser! Kies een van de aangemelde uitdagingen en doe mee aan de online kennisdeling of vorm een team met andere hackers om samen te werken aan een oplossing. Hoeveel tijd je er in stopt, is afhankelijk van de tijd die je beschikbaar hebt.

Iedereen die zich als hacker heeft aangemeld krijgt later een uitnodiging voor de keuze van de uitdagingen en de teamformatie, voorafgaand aan de hackaton van 11 t/m 15 juni. Hou voor deze 5 dagen tenminste 4 uur per dag beschikbaar voor je team. Meer mag…