Wordt jouw organisatie één van de nieuwe partners van Dutch Hacking Health?

maart 18, 2018 8:46 am

 

Dutch Hacking Health is een landelijke initiatief en wordt in 2018 voor de 3de keer georganiseerd in het weekend van 20-22 april 2018. Tijdens Dutch Hacking Health worden tegelijkertijd op zeven  locaties in Nederland bij ziekenhuizen tijdens hetzelfde weekend een zorghackathon worden georganiseerd. Hier brengen we technologie, design, ondernemerschap, gezondheid(zorg) en patiënten samen. Deelnemers gaan aan de slag met actuele problemen en uitdagingen van patiënten en zorgprofessionals.

Vorig jaar deden landelijk meer dan 400 deelnemers mee. Het Ministerie van Volksgezondheid Welzijn & Sport (VWS) heeft voor aankomende editie hun support uitgesproken voor de beweging Dutch Hacking Health. Tevens zal Erik Gerritsen, Secretaris-Generaal bij VWS, hoofd van de jury zijn tijdens Hacking Health Valley 2018 in Nijmegen.

 

Wil jouw organisatie hier ook een bijdrage aan leveren? Meld je dan als sponsor

Het sponsoren van Dutch Hacking Health levert het volgende op:

* Vergroten van je netwerk binnen de zorg

* Impact creëren voor patiënten en zorgprofessionals

* Zichtbaarheid bij doelgroepen in ICT, design en gezondheidszorg

* Maatschappelijk betrokken & gezellig event

Daarnaast mag je als nationale partner aanwezig zijn bij de follow-up bijeenkomst van Dutch Hacking Health 2018 op maandagmiddag 14 mei in Utrecht met alle locale winnaars, de organisatoren en het team van het Ministerie van VWS waaronder Secretaris-Generaal Erik Gerritsen.

 

Wat zijn de mogelijkheden?

Met behulp van de bijdragen van onze sponsoren kunnen wij laten zien hoe belangrijk het is dat innovatie plaatsvindt met patiënten en zorgprofessionals samen én dat zij door het samenwerken met programmeurs en designers hun ideeën verder kunnen brengen. We hebben verschillende sponsorpakketten op een rijtje gezet. Neem contact met ons op voor meer info: dutch@hackinghealth.ca.