GGZ Hackathon 2021

30 juni t/m 3 juli

4 lokale hackathons

Dit najaar in Amsterdam, Amersfoort, Maastricht en Utrecht

Hacking Dermatology

Eind 2021

Hackathons in 2021

Een nieuwe jaar, een nieuwe begin. Waar we vorig jaar veel online waren, hopen we dit jaar op wederom fysieke hackathons. Zowel Amsterdam, Amersfoort, Utrecht, als Maastricht zetten daarvoor wel in op het najaar 2021.

Amsterdam

Amersfoort

Utrecht

Utrecht

Maastricht

Maastricht

Het laatste nieuws

Finale #HackCorona

  Onze eerste online Hackathon zit er op!   Een paar weken geleden hadden we als organisatie team van Dutch Hacking Health dit scenario niet kunnen bedenken. In de week van 27 maart t/m 5 april stonden vier fysieke hackathons gepland in Maastricht – Amersfoort – Utrecht en Amsterdam. Als gevolg echter van het corona… Bekijk Artikel

Lokale hackathons verzet naar najaar

Hacken voor gezondheid maar gezondheid voor hacken.   In verband met het coronavirus is de afgelopen dagen intensief overleg geweest met onze organiserende partners en sponsors. Personeel in zorg en welzijn is nu heel hard nodig in hun eigen organisatie. Ook kiezen veel organisaties ervoor hun medewerkers niet te laten deelnemen aan evenementen. We hebben… Bekijk Artikel

Drie landelijke winnaars op Dutch Hacking Health 2019

Met meer dan 500 deelnemers vond het landelijke initiatief Dutch Hacking Health voor de vierde keer plaats in de eerste twee weekenden van april. Op vrijdag 10 mei zijn er tijdens de landelijke finale in het UMC Utrecht drie winnaars gekozen in de categorieën: Best Innovation, Best Human Centered en Best Data Driven.  Wat is… Bekijk Artikel

Naar wie zijn wij op zoek?

Designers

Ontwerpers en (service) design thinkers kunnen helpen bij het bouwen van digitale & fysieke oplossingen die zich richten op de behoeften van de eindgebruikers, om zo de juiste ervaring te creëren gebaseerd op de levens van patiënten en zorgprofessionals.

Patiënten

Een patiënt heeft de meeste kennis over het hebben en ervaren van een aandoening. Om aan betekenisvolle innovaties te kunnen werken hebben we patiënten nodig die in de teams meewerken en uitleggen wat zij nodig hebben of hoe een oplossing wel of niet in hun levens past.

Ontwikkelaars

De groep die misschien wel het meest bekend is met hackathons. Programmeurs zijn nodig om de teams te helpen bij het bouwen van hun eerste werkende prototype. Door middel van programmeertalen, (big) data en andere technische ervaring helpen zij bij het realiseren van ideeën.

Ondernemers

De uitdagingen in de gezondheidszorg vereisen dat we op nieuwe manieren denken, verdienmodellen ontwikkelen en concepten ontwikkelen. Deze ondernemers en ondernemende mensen zijn hard nodig om te werken aan duurzame gezondheidsinnovaties.

Zorgprofessionals

Gezondheids- en zorgprofessionals met ideeën kunnen aan de hackathon deelnemen om hun ideeën te laten realiseren. Ze zijn welkom om hun ideeën te presenteren of juist hun medische kennis en ervaring in te zetten om een team te helpen.

Jouw rol?

Hoewel jouw specifieke expertise misschien hier niet wordt genoemd kan het nog steeds zeer waardevol zijn. Neem deel en breng jouw frisse perspectief & inzichten in om gezondheid & zorg in Nederland te verbeteren.

Samen werken aan de toekomst van zorg en gezondheid

Gedreven gezamenlijk de zorg te veranderen en innovatie in de zorg te versnellen organiseren wij als team sinds 2016 met elkaar verschillende activiteiten zoals hackathons, brainstorms, challenges etc onder de noemer: Dutch Hacking Health. Hier brengen we technologie, design, ondernemerschap, gezondheid(zorg) en patiënten samen. Deelnemers gaan aan de slag met actuele problemen en uitdagingen van patiënten en zorgprofessionals met als uiteindelijk doel mogelijke oplossingen sneller te kunnen implementeren. 

Team Dutch Hacking Health

Esther Gervers

Esther Gervers

Voorzitter
Nienke van Donkelaar

Nienke van Donkelaar

Chief Communications Officer
Robin Hooijer

Robin Hooijer

Chief Creative
Femke Beers

Femke Beers

Chief Creative
Herm Martens

Herm Martens

Chief Community
Sander van Nuland

Sander van Nuland

Chief Community
Mark Slager

Mark Slager

Secretaris
Concha van Rijssel

Concha van Rijssel

Chief Value

Onze partners

Contact