ONE WEEKEND, ONE GOAL, ONE NATION

4 Hackathons

Amersfoort, Amsterdam, Maastricht, Utrecht

Meer dan 500 deelnemers

Patiënten, zorgprofessionals, designers, programmeurs, ondernemers & studenten

27 maart – 5 april

Een week vol hackathons, kijk op de stadspagina’s voor de data van de losse events

Samen innoveren in de zorg!

Dutch Hacking Health is een landelijke initiatief en wordt in maart en april 2020 voor de 5e keer georganiseerd. Tijdens Dutch Hacking Health zal op verschillende locaties in Nederland bij ziekenhuizen tijdens hetzelfde weekend een zorghackathon worden georganiseerd. Hier brengen we technologie, design, ondernemerschap, gezondheid(zorg) en patiënten samen. Deelnemers gaan aan de slag met actuele problemen en uitdagingen van patiënten en zorgprofessionals.

Deelnemende steden in 2020

Amsterdam

Amersfoort

Maastricht

Utrecht

Het laatste nieuws

Drie landelijke winnaars op Dutch Hacking Health 2019

Met meer dan 500 deelnemers vond het landelijke initiatief Dutch Hacking Health voor de vierde keer plaats in de eerste twee weekenden van april. Op vrijdag 10 mei zijn er tijdens de landelijke finale in het UMC Utrecht drie winnaars gekozen in de categorieën: Best Innovation, Best Human Centered en Best Data Driven.  Wat is… Bekijk Artikel

Dutch Hacking Health: it’s all about the mix

Oorspronkelijk geplaatst op https://www.janssen.com/netherlands/dutch-hacking-health In drie dagen zorgen voor een doorbraak in de gezondheidszorg. Het lijkt haast onmogelijk. Toch is net dit het doel van Dutch Hacking Health, een event dat zorginnovatie echt kan versnellen! In de eerste twee weken van april vindt Dutch Hacking Health alweer voor de vierde keer plaats. In vijf steden… Bekijk Artikel

Hier krijgt de toekomst van de zorg vorm

Dutch Hacking Health is het grootste hackathon-event in Nederland op het gebied van zorg, waarbij in één weekend technologie, design, ondernemerschap, zorgverleners…

Naar wie zijn wij op zoek?

Designers

Ontwerpers en (service) design thinkers kunnen helpen bij het bouwen van digitale & fysieke oplossingen die zich richten op de behoeften van de eindgebruikers, om zo de juiste ervaring te creëren gebaseerd op de levens van patiënten en zorgprofessionals.

Patiënten

Een patiënt heeft de meeste kennis over het hebben en ervaren van een aandoening. Om aan betekenisvolle innovaties te kunnen werken hebben we patiënten nodig die in de teams meewerken en uitleggen wat zij nodig hebben of hoe een oplossing wel of niet in hun levens past.

Ontwikkelaars

De groep die misschien wel het meest bekend is met hackathons. Programmeurs zijn nodig om de teams te helpen bij het bouwen van hun eerste werkende prototype. Door middel van programmeertalen, (big) data en andere technische ervaring helpen zij bij het realiseren van ideeën.

Ondernemers

De uitdagingen in de gezondheidszorg vereisen dat we op nieuwe manieren denken, verdienmodellen ontwikkelen en concepten ontwikkelen. Deze ondernemers en ondernemende mensen zijn hard nodig om te werken aan duurzame gezondheidsinnovaties.

Zorgprofessionals

Gezondheids- en zorgprofessionals met ideeën kunnen aan de hackathon deelnemen om hun ideeën te laten realiseren. Ze zijn welkom om hun ideeën te presenteren of juist hun medische kennis en ervaring in te zetten om een team te helpen.

Jouw rol?

Hoewel jouw specifieke expertise misschien hier niet wordt genoemd kan het nog steeds zeer waardevol zijn. Neem deel en breng jouw frisse perspectief & inzichten in om gezondheid & zorg in Nederland te verbeteren.

Deelnemende steden in 2020

Onze partners

Contact