Voor wie?

Designers en (service) design denkers kunnen helpen om digitale & fysieke oplossingen te ontwerpen die zich richten op de menselijke behoeften en het creëren van de juiste ervaring voor elke oplossing op basis van de reis van patiënten en professionals.

Een patiënt heeft de meeste kennis over het hebben van zijn / haar ziekte. Om te werken aan zinvolle innovaties moeten we patiënten aan boord hebben, uitleggen wat ze nodig hebben en hoe een oplossing in hun leven past.

De groep die het meest bekend is met hackathons. Ontwikkelaars zijn nodig om teams te helpen hun eerste prototype te creëren. Het gebruik van programmeertalen, gegevenswetenschappen of andere technische ervaringen om ideeën te realiseren.

De uitdagingen in de gezondheidszorg vereisen nieuwe denkwijzen, nieuwe businessmodellen en concept om zorg te geven. Deze ondernemende gedachten helpen om te werken aan duurzame gezondheidszorg (zorg) innovatie.

Gezondheidszorg (zorg) professionals met ideeën die technische hulp nodig hebben – artsen, chirurgen, verpleegkundigen, beheerders, enz. – worden aangemoedigd om hun ideeën te presenteren of een team bij te staan om hen te helpen met hun ervaring.

Hoewel uw vaardigheden misschien niet in de andere beschrijvingen worden vermeld, kan het nog steeds heel handig zijn. Breng dus je frisse perspectief, nieuwe inzichten en gebruik je vaardigheden om de gezondheidszorg verder te verbeteren.