Hacking Health Valley – Nijmegen

Laat je innovatiekracht zien tijdens Hacking Health Valley 2018 !

Hacking Health Valley in  Nijmegen, is een #patientsincluded event waar technologie, ontwerp, ondernemerschap, gezondheidszorg en patiënten tijdens één weekend samenkomen. Het weekend van vrijdag 20 tot en met zondag 22 april 2018 gaan meer dan 400 gezondheids(zorg) professionals, patiënten, designers, programmeurs, studenten, ondernemers en andere enthousiastelingen op zeven (!) locaties in Nederland gezamenlijk werken aan actuele en toekomstige uitdagingen in de zorg tijdens Dutch Hacking Health.

Voor alweer de 4de keer organiseren wij in Nijmegen bij het Radboudumc Hacking Health Valley. En wij zijn op zoek naar jou als deenemer!

Op vrijdagavond krijgen de deelnemers de gelegenheid hun ideeën en/of probleem te pitchen. Daarna vormen zij multi-disciplinaire teams bestaande uit gezondheidswerkers, patiënten, programmeurs, ontwerpers en ondernemers om samen een ​​oplossing te vinden. Aan het einde van het weekend geven de teams op zondagmiddag een presentatie van hun eindoplossing aan een fantastische jury o.l.v. Erik Gerritsen, secretaris-generaal van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn & Sport.

Zie hieronder de promo-video van Dutch Hacking Health: