Coaches

Coaches

Binnenkort kondigen we de coaches aan die beschikbaar zullen zijn op het event. Zelf interesse in coach worden? Laat het dan gerust weten via ons contactformulier of op social media!

 

Leonie van Houten

Leonie van Houten

Design Researcher iLab Radboudumc

Mijn naam is Leonie van Houten. Ik werk als Design Researcher bij het iLab in het Radboudumc. Een van mijn taken is om ervoor te zorgen dat producten optimaal aansluiten bij de wensen en behoefte van de (uiteindelijke) gebruikers. Ik breng hun wensen en behoeften in kaart en op basis van de uitkomsten pas ik het ontwerp van de innovatie aan, zodat uiteindelijk een adequate implementatie kan plaatsvinden. Ik ben mijn carrière begonnen als verpleegkundige op de chirurgie binnen het Radboudumc, hier heb ik zeven jaar met veel plezier gewerkt. Naast mijn verpleegkundestudie heb ik de Master Management en Innovatie in maatschappelijke organisaties afgerond. Mijn vakgebied ligt in het Design Thinking, veranderprocessen, verpleegkundige innovatie, ontwerponderzoek en creativiteit.

Tim Kroesbergen

Tim Kroesbergen

Storyteller AcademyHetDorp en Patient Expert IKONE

Techniek kan van grote impact zijn op de kwaliteit van leven van mensen. Ik help graag mee nieuwe projecten tot bloei te laten komen!

Tjerry Verhoeven

Tjerry Verhoeven

Programmamanager WZW

Binnen WZW (Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn) ben ik programmamanager duurzame inzetbaarheid en zorg&technologie. Samen met meer dan 100 werkgevers ondersteun ik in gezamenlijke projecten om medewerkers met meer plezier en gezond van en naar het werk te laten gaan, nu en in de toekomst. Mijn passie is om hierbij zorgtechnologie zo optimaal mogelijk in te zetten. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het arbeidsmarktonderzoek, waarin helder wordt gemaakt wat trends en ontwikkelingen zijn. Hierdoor kan ik ondersteunen bij het onderbouwen van ideeën en uitbouwen tot een businesscase. Ik ben ervan overtuigd dat enkel met gezonde en gelukkige medewerkers je de beste zorg kan geven.

Ineke Slagter

Ineke Slagter

Programmamanager WZW

Binnen WZW (Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn) ben ik programmamanager van het actieprogramma tekorten (Waard om voor te Werken) en het programma onderwijs. Binnen Waard om voor te Werken zijn er allerlei acties om op innovatieve manieren de tekorten op te lossen. Ik ben gemotiveerd om mijn kennis en ervaring in te zetten voor de uitdagingen waar de sector Zorg en Welzijn voor staat. In m’n rugzak neem ik veel ervaring mee, zoals onder andere (interim)manager, strategisch adviseur, docent, toezichthouder/commissaris in de ouderen- en gehandicaptenzorg en als programmamanager. Ik ben bevlogen om aan duurzame oplossingen voor de arbeidsvraagstukken te werken, zodat we de beste zorg kunnen blijven leveren aan de patiënten/cliënten in de regio.

Eric Mimmel

Eric Mimmel

Manager Productgroep V&I Radboudumc

Een techneut in hart en nieren. Hij heeft ervaring in machinebouw (mechatronica en medische technologie), ICT en installatietechniek

Roland Kremer

Roland Kremer

Scrum Master/Agile Coach

Als Scrum Master heb ik ervaring met ICT-verandertrajecten in zowel de financiële- als technische sector. Ik krijg energie van het begeleiden van teams die proberen complexe problemen op te lossen waarbij creativiteit en gedrevenheid de boventoon voeren.

Monique Boon

Monique Boon

Scrummaster iLab Radboudumc

Jarenlang ervaring binnen de financiële wereld (banken en verzekeraars) waar ik alle rollen binnen het ICT domein heb uitgevoerd. Van programmeur, ontwerper en Service Level manager tot business analist. Daar in aanraking gekomen met Procesmanagement, Lean en Agile. Veel bezig geweest met teams te coachen in hun werkwijze te optimaliseren en op die manier maximale waarde op te leveren. Ervaring in het ondernemerschap waar ik meerdere eigen bedrijven heb opgericht (en beëindigd) waarin ik alle facetten heb leren kennen die bij het ondernemen aan bod komen. Sinds dit jaar werkzaam als Scrummaster voor het iLab waar ik het team coach in de nieuwe Scrum werkwijze.

Anne Luchtenberg

Anne Luchtenberg

Design Researcher iLab Radboudumc

Binnen het iLab focus ik mij op het vinden van een optimale aansluiting van innovaties bij eindgebruikers door wensen en behoeften in kaart te brengen. Ik heb een achtergrond in Biomedische Technologie en ik gebruik deze kennis om techniek optimaal in te zetten voor verbetering van efficiëntie en kwaliteit van zorg.

William van der Moolen

William van der Moolen

Design consultant bij Informaat

Mantelzorger & winnaar van Hacking Health 2015. Ik help hackers en organisaties veranderen om gebruikers te laten ervaren dat zij er toe doen.

Victor Visser

Victor Visser

Service Designer bij Informaat

Als Service Designer bij Informaat zit ‘human centered design’ diep in mijn DNA. Mijn passie is om diepgaande inzichten te verzamelen over hoe mensen producten en diensten (willen) gebruiken. En om deze inzichten te vertalen naar oplossingen die écht waarde hebben. Deze aanpak is bij uitstek geschikt voor innovatie in de zorg, omdat je daar heel direct impact hebt op het leven van mensen. Als ontwerper challenge ik de status quo en denk ik per definitie in mogelijkheden. Als coach zal ik de teams met Design Thinking technieken stimuleren om hun oplossing zoveel mogelijk vanuit de menselijke context te benaderen.

Rob Peters

Rob Peters

co-founder Digital Health Compliance bij Deloitte

Rob heeft veel innovatie ervaring in de zorg en heeft nu tweemaal een compliance dienstverlening opgezet. Hij is betrokken bij veel innovatie initiatieven als coach of jury.

Amy Eikelenboom

Amy Eikelenboom

Consultant: Digital Health Compliance bij Deloitte Legal

Privacy, Healthcare Law, Ethics, Health Economic Analysis, Business Development.

Sandra Mastboom

Sandra Mastboom

Lifehacker & Entrepreneur