Informatie

Informatie

Dutch Hacking Health denkt dit jaar nog groter! Waar voorgaande jaren een weekend genoeg was om alle innovatieve ideeën bij elkaar te krijgen, zal dit jaar voor het eerst een Hacking Health Week bestaan! En Maastricht doet weer mee! In een fantastisch weekend samen met patiënten, zorgprofessionals, designers, programmeurs en ondernemers slimme ideeën uitwerken tot échte zorgoplossingen, wie wil dat nou niet?

Wanneer
In het weekend van 12 t/m 14 april organiseren wij onder de naam overkoepelende naam Dutch Hacking Health in Maastricht (MUMC+), Groningen (UMCG), Leiden (LUMC), Nijmegen (Radboudumc) en Utrecht (Utrecht UMC) #patientsincluded hackathons. De editie in Maastricht is van 12 t/m 14 april 2019 in het EM-TRAC trainingscentrum tegenover het ziekenhuis.

Pitch op vrijdagavond 12 april je idee of uitdaging in de zorg en vorm teams (je kan je dus gewoon individueel aanmelden). Onderzoek, doe en maak de oplossing op zaterdag onder begeleiding van coaches. Presenteer en bewonder samen met een deskundige jury op zondag de uitkomsten. En win een prijs die erop gericht is om jouw zorginnovatie een vliegende start te geven!

Voorbereiding
Op woensdag 27 maart voorafgaand aan de hackathon organiseren wij voor diegenen die hun idee willen gaan brengen een speciale pitchworkshop.  Dit om je te helpen voorbereiden en alvast kennis te maken.

Prijzen
Een deskundige jury zal de verschillende concepten beoordelen. De winnaars worden beloond met coaching, training, toegang tot netwerken en podia. Dit om ervoor te zorgen dat de kans op realisatie flink wordt vergroot.

Kosten
De deelnamekosten voor het weekend (incl. maaltijden) bedragen €50, studenten krijgen 50% korting. Inschrijven kan hier op Eventbrite

Dus.. loop je over van ideeën om de zorg te verbeteren? Of zet je graag jouw expertise in om de ideeën van anderen te realiseren? Ben je patiënt, zorgprofessional, designer, ondernemer, programmeur of gewoon liefhebber met een goed idee? Doe dan 12 t/m 14 april 2019 mee aan Hacking Health Maastricht!