Informatie

In één fantastisch weekend samen met patiënten, zorgprofessionals, designers, programmeurs en ondernemers slimme ideeën uitwerken tot échte zorgoplossingen, wie wil dat nou niet?

Wanneer
In het weekend van 20 t/m 22 april organiseren wij onder de naam overkoepelende naam Dutch Hacking Health in Maastricht (MUMC+), Groningen (UMCG), Leiden (LUMC), Nijmegen (Radboudumc) en Utrecht (Utrecht UMC) #patientsincluded hackathons. De editie in Maastricht is van 20 t/m 22 april 2018 in het EM-TRAC trainingscentrum tegenover het ziekenhuis.

Pitch op vrijdagavond 20 april je idee of uitdaging in de zorg en vorm teams (je kan je dus gewoon individueel aanmelden). Onderzoek, doe en maak de oplossing op zaterdag onder begeleiding van coaches. Presenteer en bewonder samen met een deskundige jury op zondag de uitkomsten. En win een prijs die erop gericht is om jouw zorginnovatie een vliegende start te geven!

Voorbereiding
Op woensdag 28 maart voorafgaand aan de hackathon organiseren wij geheel vrijblijvend een pre-event met resultaten van vorig jaar, ervaringen van de winnaars, en een borrel. Twee weken voor het weekend kun je live of online een webinar bijwonen met een pitchworkshop, gepresenteerd door een van onze partners. Dit om je te helpen voorbereiden en alvast kennis te maken.

Prijzen
Een deskundige jury zal de verschillende concepten beoordelen. De winnaars worden beloond met coaching, training, toegang tot netwerken en podia. Dit om ervoor te zorgen dat de kans op realisatie flink wordt vergroot.

Kosten
De deelnamekosten voor het weekend (incl. maaltijden) bedragen €50, studenten krijgen 50% korting. Inschrijven kan hier op Eventbrite

Dus.. loop je over van ideeën om de zorg te verbeteren? Of zet je graag jouw expertise in om de ideeën van anderen te realiseren? Ben je patiënt, zorgprofessional, designer, ondernemer, programmeur of gewoon liefhebber met een goed idee? Doe dan 20 t/m 22 april 2018 mee aan Hacking Health Maastricht!