Cases 2018

Benieuwd welke ideen dit jaar al zijn ingediend? Diverse ideeën staan op Sparkboard. Heb je interesse in een cases en wil je vooraf al in contact komen? Laat ons dit dan weten via hackinghealth.medicaldelta@gmail.com

Heb je zelf een idee? Kijk dan hier voor meer informatie!

Het aftellen is begonnen!

Nog maar drie weken en dan beginnen we aan de Dutch Hacking Health! Heb jij je nog niet aangemeld? Nog even snel de drie opties op een rij.

  • Professional FULL: 3 dagen werken in een multidisciplinair team, inclusief ontbijt, lunch en diner: 50 euro (excl. 3 euro servicekosten)
  • Professional PARTLY: 2 dagen werken in een multidisciplinair team, heb jij niet het hele weekend vrij? Dan is dit misschien het ticket voor jou! Het geeft je toegang tot alle activiteiten op vrijdag en zaterdag, inclusief ontbijt, lunch en diner: 40 euro (excl. 3 euro servicekosten).
  • Student FULL/PARTLY: 2 of 3 dagen werken in een multidisciplinair team, inclusief ontbijt, lunch en diner: 25 euro (excl. 3 euro servicekosten). Studenten melden zich aan via Google Form en krijgen van ons de ticketlink per email toegestuurd!

NB: De pitches op zondagmiddag zijn vrij toegankelijk voor iedereen.

Kijk onder het kopje Deelnemen voor meer informatie en de links!

Een nieuwe editie van Hacking Health Leiden – Medical Delta

Welkom op de website van Dutch Hacking Health, locatie Leiden, Delft & Rotterdam. In het weekend van 20 t/m 22 april 2018 organiseert Medical Delta YOUNG, in opvolging van het LUMC, voor de eerste keer, samen met UMCG, UMCU, MC Maastricht en het Radboud MC, de grootste zorghackathon van Nederland! Op deze manier willen wij ook dit jaar weer een golf van innovatie teweeg gaan brengen met het thema:

Healthcare transitions: bringing healthcare to your doorstep!’

Wil jij dit jaar ook onderdeel zijn van deze unieke ervaring? Dan dagen we je uit om mee te doen. Vanaf donderdag 1 februari kun je hier aanmelden, dus houd de website goed in de gaten.