Een half jaar na de Hacking Health hackathons in Maastricht, Amsterdam, Utrecht en Amersfoort kwamen de teams weer (online) samen om hun voortgang aan elkaar te presenteren.

De teams druppelden binnen in de online omgeving Gather. Daar werden de deelnemers welkom geheten door Femke en werden de juryleden geïntroduceerd: Steve Thijssen en Pascalle van Pleindoneren. De prijs voor de winnaar van vandaag is een reischeque van Pleindoneren: Een volledige begeleiding op maat bij het nemen van de volgende stap voor het winnende team. Na de introductie liepen de deelnemers naar de volgende ruimte waar de pitch filmpjes en de teams klaar stonden om vragen te beantwoorden.

Nadat de jury langs alle teams was gelopen om de pitches te bekijken en vragen te stellen, keerde iedereen terug naar de zaal. Daar hield Steve Thijssen – hackathon fanaat, oud deelnemer en co-founder van start-up Wavy – een presentatie waarin hij gouden tips deelde vanuit zijn ervaringen over de vervolgstappen na een hackathon.

Daarna was het tijd voor de jury om de landelijke winnaar bekend te maken: “Het wachten waard”! Afgelopen jaar deed Lente mee met Hacking Health Utrecht als uitdager om het wachtlijstprobleem in de GGZ op te lossen. Toen heeft ze de prijs voor beste innovatie gewonnen en sindsdien heeft ze niet stilgezeten! Wat een mooie stappen zijn er in de tussentijd gemaakt samen met Altrecht. We zijn erg benieuwd wat de pilot gaat opleveren, hou ons op de hoogte!

Categories:

Tags:

Comments are closed