Hoe hou ik familie, vrienden, kennissen en anderen op de hoogte van mijn ziekte zonder dat al mijn energie daar aan op gaat?

Uitdager: Frank van Lierop, Account manager healthcare Pure Storage

De oplossing

Doelgroep en achtergrond: Mensen die een intensief zorgtraject in gaan, zoals kankerpatiënten, gaan een onzekere tijd in. Je wilt je familie en vrienden op de hoogte houden, maar weet zelf ook niet goed hoe de behandeling gaat lopen en gaat aanslaan. Ook kennissen en collega’s die wat verder van je af staan, vragen hoe het met je gaat. Je waardeert de berichten en betrokkenheid, maar hebt je energie vooral nodig voor je behandeling. 

Potentiële Impact: De mensen in mijn omgeving weten hoe het met me gaat en ik kan zelf aangeven als ik behoefte heb aan contact. Ik hou meer energie over voor de dingen die er toe doen: Mijn familie en goede vrienden en beter worden.

Categories:

Comments are closed