Meld je aan

Meld je aan!

Meld je aan!
Doe mee aan Hack Corona en maak echt een verschil! Je kunt een probleem indienen en / of je aanmelden om samen te werken aan oplossingen.

Ik heb een probleem/vraagstuk!
Loop je in jouw dagelijks leven of in je werk tegen een probleem aan als gevolg van de corona pandemie? Meld dit probleem aan, zodat allerlei verschillende mensen uit het hele land mee kunnen denken over een oplossing. Via deze knop kom je op het Hack Corona Sparkboard. Hier kan je een nieuw probleem indienen. Check eerst of jouw probleem er niet al tussen staat!

Let op: meld je ook aan als hacker zodat je je team kan begeleiden naar de geschikte oplossing!

Ik wil meewerken aan oplossingen!
Wil je jouw kennis / expertise / tijd / creativiteit inzetten om de aangedragen problemen op te lossen? Meld je dan aan als hacker! Via deze knop schrijf je je in voor Hack Corona en krijg je toegang tot de digitale community in Webex. Kies een probleem op Sparkboard en doe mee aan de online kennisdeling of vorm een team met andere hackers om samen te werken aan een oplossing. Hoeveel tijd je er in stopt, is afhankelijk van de tijd die je beschikbaar hebt.

Iedereen die zich als hacker heeft aangemeld krijgt later een uitnodiging voor de ontwerp sprint van 27 t/m 31 maart. Deelname aan de ontwerp sprint is niet verplicht. Hiervoor vragen we namelijk een minimale inzet van 4 uur per dag.