Wat is het?

Hacking Health Groningen

In één fantastisch weekend samen met patiënten, zorgprofessionals, designers, programmeurs en ondernemers slimme ideeën uitwerken tot échte zorgoplossingen, wie wil dat nou niet?

Wanneer
In het weekend van 20 t/m 22 april 2018 organiseren wij onder de naam overkoepelende naam Dutch Hacking Health in Groningen (UMCG), Leiden (Medical Delta), Nijmegen (Health Valley), Maastricht (MUMC+) en Utrecht (Utrecht UMC) #patientsincluded hackathons. Hou rekening met vrijdag 17:30 – 23:30 uur, zaterdag 8:30 – 23:30 uur en zondag 8:30 – 18:00 uur.

Op vrijdagavond 20 april starten de teams met het werken aan hun uitdaging. Onderzoek, doe en maak de oplossing op zaterdag onder begeleiding van coaches. Presenteer en bewonder samen met een deskundige jury op zondag de uitkomsten. En win een prijs die erop gericht is om jouw zorginnovatie een vliegende start te geven!

Overnachten
Voor de mensen die deelnemen aan Hacking Health, maar niet in de buurt wonen, hebben we iets bedacht! In samenwerking met het Hampshire Hotel in Groningen kunnen we je een leuke aanbieding doen. Voor slechts €87 per nacht (incl. ontbijt) kun je hier overnachten. Het hotel zit op minder dan een kilometer afstand van het UMCG: perfecte locatie dus! Mocht je van deze actie gebruik willen maken, neem dan contact op met Niels van den Bosch (n.vandenbosch@hampshire-hotels.com / +31 (0)50 5886541) en vermeld hierbij dat je meedoet aan Hacking Health.

Prijzen
Een deskundige jury zal de verschillende concepten beoordelen. De winnaars worden beloond met prijzen die ervoor zorgen dat de kans op realisatie flink wordt vergroot.

Kosten
Informatie over de kosten volgt.

Annulering
Informatie over annulering volgt

Dus.. loop je over van ideeën om de zorg te verbeteren? Of zet je graag jouw expertise in om de ideeën van anderen te realiseren? Ben je patiënt, zorgprofessional, designer, ondernemer of programmeur? Doe dan 20 t/m 22 april 2018 mee aan Hacking Health Groningen! 


Contact
Aanmelden? Meer weten? Neem contact op met Jetse Goris of Monique Taverne.
Email: hackinghealth@wi.umcg.nl
Twitter: HH_Groningen
Facebook: @HackingHealthGroningen