Introductie

Hacking Health Groningen – Programma

Dit jaar duurt het Hacking Health programma 3 maanden.  We leerden veel van de afgelopen twee edities en geloven dat Hacking Health Groningen nóg beter kan. Ook in het vernieuwde Hacking Health programma gaan zorgprofessionals, patiënten, creatieven en ict-ers aan de slag met uitdagingen in de zorg!

Één UMCG-team zal onder begeleiding, door gebruik te maken van de design thinking methode, van uitdaging toewerken naar een gevalideerd prototype en actieplan. Op deze website vindt je meer informatie over het team en hun uitdaging. Gedurende het programma lees je hier hun voortgang op de blog, waar lopen zij tegenaan en hoe gaan zij daarmee om?

Als UMCG kozen we ervoor om ons dit jaar te concentreren op het ontwikkelen, faciliteren en evalueren van dit nieuwe programma. Om de kans van slagen van deelnemende teams en de impact van de oplossingen nog verder te vergroten. Heb je vragen met betrekking tot het programma en/of wil je zelf hier een bijdrage aan leveren als teamlid of vrijwilliger neem dan contact met ons op:

Jetse Goris > j.goris@umcg.nl

Monique Taverne > m.taverne@umcg.nl

Twitter: HH_Groningen

Facebook: @HackingHealthGroningen