Veel gestelde vragen

Algemeen

De hackathon kan niet doorgaan op 2, 3 en 4 april, wat nu?

De hackathon is verplaatst naar 10, 11 en 12 september. Het programma en de locatie blijven hetzelfde, we hoeven dus alleen nog maar een paar maanden geduld te hebben. Zet de nieuwe data in je agenda en houd je mailbox en deze website in de gaten voor updates.

Wat moet ik nu doen op 2, 3 en 4 april?

Lekker werken, boodschappen doen voor de helaas door Corona getroffen buurvrouw, boek lezen en vooral vaak je handen wassen!

Hackers

Ik heb me via de site aangemeld als hacker voor 2, 3, 4 april, wat nu?

Jouw aanmelding geldt automatisch voor 10, 11 en 12 september. Je plekje is gereserveerd. Half juni vragen we je om je deelname opnieuw te bevestigen. Je hoeft nu dus niets te doen behalve 10, 11 en 12 september in je agenda te blokkeren.

Ik weet nu al dat ik niet kan op 10, 11, 12 september, wat moet ik doen?

Nog niets, half juni krijgen alle hackers een bericht met de vraag om hun deelname opnieuw te bevestigen. Je kunt je dan afmelden.

Ik kon niet op 2, 3 en 4 april, maar wel op 10, 11 en 12 september, kan ik me alsnog aanmelden als hacker?

Ja, dat kan. De inschrijving blijft open. Eind juni en eind augustus zijn selectiemomenten.

Pitchers

Mijn pitch is geselecteerd voor 2, 3 4 april, wat nu?

Jouw pitch blijft staan voor 10, 11 en 12 september. Je plekje is gereserveerd. Half juni vragen we je om je deelname opnieuw te bevestigen. Je hoeft nu dus niets te doen.

Ik kon niet op 2, 3 en 4 april, maar wel op 10, 11 en 12 september, kan ik me alsnog aanmelden als pitcher?

Ja dat kan. De inschrijving voor pitchers blijft open tot 10 augustus. Op 11 augustus is er een meet-up voor nieuwe pitchers.

Ik weet nu al dat ik niet kan op 10, 11, 12 september, wat moet ik doen?

Nog niets, half juni krijgen alle pitchers een bericht met de vraag om hun deelname opnieuw te bevestigen. Je kunt je dan afmelden of iemand vragen om jouw pitch over te nemen.

Kan ik evengoed al aan de slag met mijn probleem?

Ja!

Wat als het probleem dat ik heb aangedragen in de tussentijd wordt opgelost?

Fantastisch! Je kunt dan in juni besluiten om een nieuw probleem in te brengen, of jouw plekje af te staan voor een andere pitcher.

Zal ik evengoed op praktijkbezoek gaan / op zoek naar een ervaringsdeskundige?

Ja! Alle informatie die je in de tussentijd op kunt halen is ontzettend waardevol. Je kunt dan tijdens de hackathon in september aan de slag met een veel concretere probleem definitie.

Ik had me opgegeven voor de meet-up op 18 maart, wat nu?

De meet-up van 18 maart gaat niet door. Op 11 augustus organiseren we een nieuwe meet-up voor pitchers. Iedereen die zich heeft aangemeld voor 18 maart krijgt automatisch een uitnodiging voor 11 augustus.

Ik ben in februari of maart naar een meet-up voor pitchers geweest, wat nu?

Op 18 augustus organiseren we een ‘Opfris’ meet-up voor pitchers. Alle pitchers die in februari of maart naar een meet-up zijn geweest ontvangen automatisch een uitnodiging.

Coaches/experts

Ik heb me aangemeld als coach / expert voor 2, 3 en/of 4 april, wat nu?

Het programma van de hackathon en alle coach & expert onderdelen (coach roast, teamcoaching, systeempanel, eerste hulp bij prototyping en pitch check) blijven gelijk, alleen de data zijn veranderd. Je krijgt hierover via de mail bericht, zet de nieuwe data alvast in je agenda. Half juni vragen we je om je inzet opnieuw te bevestigen. Je hoeft nu dus verder niets te doen.

Ik weet nu al dat ik niet kan op 10, 11, 12 september, wat moet ik doen?

Nog niets, half juni krijg je een bericht met de vraag om je inzet opnieuw te bevestigen. Als je niet kunt, dan kan je je in juni afmelden of een collega aandragen om in jouw plaats te gaan.

Decision makers drink

Ik heb me aangemeld voor de decision makers drink op vrijdag 3 april, wat nu?

Iedereen die zich heeft aangemeld, ontvangt een nieuwe uitnodiging voor vrijdag 11 september.

Ik was uitgenodigd, maar ik kon niet op vrijdag 3 april, wat nu?

We sturen een nieuwe uitnodiging voor vrijdag 11 september, dus je kunt je alsnog aanmelden.