Meet-ups

Meet-ups

Heb jij een knelpunt/probleem/uitdaging aan gedragen om op te lossen tijdens de hackathon? Dan verwachten we je op een van de meet-ups. Dit is een inhoudelijke sessie waar je leert over mensgericht ontwerpen en we je helpen met het voorbereiden van de pitch. Via het aanmeldformulier geef je je op voor de datum en locatie die je het beste past!

Let op! Extra meet-ups i.v.m. het verplaatsen van de hackathon naar september.

Dinsdag 11 augustus voor nieuwe pitchers

Locatie volgt

Dinsdag 18 augustus voor pitchers aangemeld begin ’20

Locatie volgt

Programma van de meet-up
Start 16.00 uur
Eindtijd: 19.00 uur

Workshop ‘Mensgericht ontwerpen’
Een mini workshop over de methodiek ‘mensgericht ontwerpen’ die we gebruiken bij de hackathons. Hoe kom je nou in 3 dagen van probleem naar oplossing. Hoe zit dat proces in elkaar?

Pitchtraining
Je krijgt een pitchtraining: hoe kan ik mijn knelpunt/probleem kort en krachtig presenteren zodat anderen snel de kern van mijn probleem/vraag begrijpen? Hoe kan ik anderen enthousiasmeren om op de hackathon met mij een team te vormen en samen te werken?

De meet-up af wordt verzorgd met een hapje en een drankje.

Selectie van pitches
De organisatie luistert bij de meet-ups goed mee naar de aangedragen knelpunten en problemen. Tijdens de hackathon is plek voor ongeveer 25 pitchers. Het zou kunnen zijn dat er meer aanmeldingen zijn. In dat geval maakt de organisatie een selectie op basis van de meet-ups. De selectie wordt dan ook kort na de meet-ups bekend gemaakt. Je hoort uiterlijk dinsdag 3 maart of je als pitcher geselecteerd bent voor de hackathon. Mocht dit niet het geval zijn dan ben je uiteraard van harte welkom om als hacker mee te doen en zo alsnog een mooie bijdrage leveren aan de gezondheid van de Amsterdammer!