UITDAGER

Als uitdager breng je een probleem / knelpunt in m.b.t. zorg en welzijn in Amsterdam. Tijdens de hackathon werk je samen met een team aan een oplossing voor jouw uitdaging.

Klik op onderstaande button om je aan te melden als uitdager voor de 1e lustrumeditie op 11, 12 & 13 mei 2023! 

oplosser

Als oplosser werk je tijdens de hackathon met andere oplossers en een uitdager aan een oplossing.

Klik op onderstaande button om je aan te melden als oplosser voor de 1e lustrumeditie op 11, 12 & 13 mei 2023!

Iedereen kan meedoen!

Alle leeftijden, beroepen, culturen en ervaringen zijn welkom. Je hoeft géén IT-specialist te zijn of een specifieke opleiding te hebben. “Hacken” betekent bij ons: oplossingen bedenken. Dit kan met behulp van technologie of data, maar hoeft niet! Juist een mix aan kennis en ervaring zorgt voor nieuwe, creatieve oplossingen. Iedereen is dus even waardevol binnen het team. Een super team bestaat bijvoorbeeld uit een student, verpleegkundige, kapper, ontwerper en programmeur. Je kunt je aanmelden als uitdager of als oplosser.

Praktische informatie

Meedoen is gratis!

Eten en drinken wordt verzorgd: diner op donderdagavond, lunch en diner op vrijdag en lunch op zaterdag en gezonde snacks tussendoor.

Als je je aanmeldt verwachten we dat je er de hele hackathon bij bent:  donderdag vanaf de middag, vrijdag en zaterdag de hele dag.

De hackathon vindt plaats op een locatie in Amsterdam. De locatie is rolstoeltoegankelijk en goed bereikbaar met de fiets, openbaar vervoer en auto.