UITDAGER

Als uitdager breng je een uitdaging in met betrekking tot zorg en welzijn in Amsterdam. Tijdens de hackathon werk je samen met een team aan een oplossing voor jouw uitdaging.

Het aanmeldformulier voor uitdagers is gesloten.

oplosser

Als oplosser werk je tijdens de hackathon met andere oplossers en een uitdager aan een oplossing. Daarbij krijg je hulp van coaches en experts.

Het aanmeldformulier voor oplossers is gesloten.

Iedereen kan meedoen!

Alle leeftijden, beroepen, culturen en ervaringen zijn welkom. Je hoeft géén IT-specialist te zijn of een specifieke opleiding te hebben. ‘Hacken’ betekent bij ons: oplossingen bedenken. Dit kan met behulp van technologie of data, maar hoeft niet! Juist een mix aan kennis en ervaring zorgt voor nieuwe, creatieve oplossingen. Iedereen is dus even waardevol binnen het team. Een super team bestaat bijvoorbeeld uit een student, verpleegkundige, kapper, ontwerper en programmeur.

Praktische informatie

Meedoen is gratis!

Eten en drinken wordt verzorgd: diner op donderdagavond, lunch en diner op vrijdag en lunch op zaterdag en gezonde snacks tussendoor.

Als je je aanmeldt, verwachten we dat je er 2,5 dag bij bent.

De hackathon vindt plaats bij Broedplaats Contact, vlakbij station Amsterdam Sloterdijk. De locatie is rolstoeltoegankelijk en goed bereikbaar met de fiets, openbaar vervoer en auto.