UITDAGER

Als uitdager breng je een probleem / knelpunt in m.b.t. zorg en welzijn in Amsterdam. Tijdens de hackathon werk je samen met een team aan een oplossing voor jouw uitdaging.

Uitdagers kunnen zich
aanmelden tot 1 juni. 

oplosser

Als oplosser werk je tijdens de hackathon met andere Oplossers en een Uitdager aan een oplossing.

Oplossers kunnen zich
aanmelden tot 11 juni.

Iedereen kan meedoen!

Alle leeftijden, beroepen, culturen en ervaringen zijn welkom. Je hoeft géén IT-specialist te zijn of een specifieke opleiding te hebben. “Hacken” betekent bij ons: oplossingen bedenken. Dit kan met behulp van technologie of data, maar hoeft niet! Juist een mix aan kennis en ervaring zorgt voor nieuwe, creatieve oplossingen. Iedereen is dus even waardevol binnen het team. Een super team bestaat bijvoorbeeld uit een student, verpleegkundige, kapper, ontwerper en programmeur. Je kunt je aanmelden als uitdager of als oplosser.

Praktische informatie

Meedoen is gratis!

Eten en drinken wordt verzorgd: diner op donderdagavond, lunch en diner op vrijdag en lunch op zaterdag en gezonde snacks tussendoor.

Als je je aanmeldt verwachten we dat je er de hele hackathon bij bent. Donderdag van 16.00 – 22.00 uur, vrijdag van 8.30 – 20.30 uur (langer doorgaan mag), zaterdag van 8.30 – 18.00 uur.

De hackathon vindt plaats bij Broedplaats Contact, vlakbij station Amsterdam Sloterdijk. De locatie is rolstoeltoegankelijk en goed bereikbaar met de fiets, openbaar vervoer en auto.


Programma

Je werkt in 2,5 dag slimme en mooie ideeen uit tot échte oplossingen.  

Programma dag 1
Programma dag 2