Aanmelden

Aanmelden

Doe mee aan Hacking Health 2021! Je kunt op twee manieren meedoen aan de hackathon: als pitcher of als hacker. Voor beiden geldt dat je tijdens de drie dagen van de hackathon actief deelneemt en in een team werkt aan een waardevol prototype. Deelname is gratis. 

Pitcher

Werken aan jouw vraagstuk? Meld je via onderstaande knop aan als pitcher!

Ervaar of zie jij een probleem, knelpunt of uitdaging met betrekking tot geluk en gezondheid in Amsterdam? Breng deze in en werk tijdens de hackathon met een team aan een oplossing. Je presenteert jouw uitdaging op onze website samen met de andere pitchers. Uiteraard helpen we je bij het maken van een wervende tekst.
Wil je liever eerst even met de organisatie sparren over je probleem, knelpunt of uitdaging? Dat kan! Stuur een bericht naar amsterdam@dutchhackinghealth.nl en we plannen een belafspraak voor overleg.We vormen uiteindelijk een divers team van hackers die met jou aan de slag gaat tijdens de hackathon.

Bekijk de tips voor pitchers.

De aanmelding voor de pitchers is gesloten.

Hacker

Zin om te mee te werken aan het oplossen van een van problemen, knelpunten of uitdagingen van pitchers? Meld je via onderstaande knop aan als hacker!

Jij wilt jouw ervaring, skills en inspiratie graag inzetten voor meer geluk en gezondheid in Amsterdam en doet als hacker mee aan de 3 dagen van de hackathon. Voor de start van het evenement sluit je je aan bij één van de pitchers door de onderwerpen van jouw voorkeur op te geven. Tijdens de hackathon werk je samen met jouw team aan een flitsende oplossing.

Ja kan je tot en met zondag 24 oktober aanmelden als hacker.

De selectie van pitches en hackers

We gaan tijdens de hackathon aan de slag met een breed scala aan aangedragen uitdagingen/knelpunten/problemen. De organisatie maakt een selectie van pitchers voor de hackathon. Selectiecriteria zijn onder andere:
– is de uitdaging concreet en duidelijk?
– draagt een oplossing bij aan geluk en gezondheid voor Amsterdammers?
– ook kiezen we voor diversiteit in onderwerpen en doelgroepen.

Pitchers horen op 6 oktober of hun probleem/knelpunt/uitdaging is geselecteerd. Ben je niet als pitcher geselecteerd, dan ben je uiteraard van harte welkom om als hacker mee te doen en zo alsnog een mooie bijdrage leveren aan de gezondheid van de Amsterdammer! Ook voor hackers geldt dat we tot de beste oplossingen en prototypes komen als de groep zo divers mogelijk is.