Aanmelden

Aanmelden

Doe mee aan Hacking Health 2020! Je kunt op twee manieren meedoen aan de hackathon: als pitcher of als hacker. Voor beide rollen geldt dat je tijdens de drie dagen van de hackathon aanwezig bent en in een team werkt aan een waardevol prototype. Het aanmelden van een pitch kan t/m dinsdag 10 augustus, aanmelden als hacker kan tot twee weken voor het evenement. Deelname is gratis. Tijdens de hackathon worden lunch en diner verzorgd.

Pitcher

Werken aan jouw vraagstuk? Meld je via onderstaande knop aan als pitcher!

Jij ervaart of ziet een probleem/knelpunt/uitdaging met betrekking tot geluk en gezondheid in Amsterdam. Jij wilt dit probleem inbrengen en tijdens de hackathon met een team werken aan een oplossing. Op de eerste dag van de hackathon pitch jij samen met ongeveer 24 anderen jouw probleem en krijgen de hackers de kans om zich bij jouw team aan te sluiten. Ter voorbereiding doe je in februari mee aan een van de voorbereidende meet-ups. Hier krijg je hulp bij het maken van een wervende pitch en leer je meer over mensgericht ontwerp. Verder krijg je in maart een hacker op bezoek als je zelf ervaringsdeskundige bent. Ben je geen ervaringsdeskundige, maar bijvoorbeeld zorgprofessional of ontwerper, dan  ga je zelf op bezoek bij een ervaringsdeskundige.

Hacker

Zin om te hacken? Meld je via onderstaande knop aan als hacker!

Jij wilt jouw ervaring, skills en inspiratie graag inzetten voor meer geluk en gezondheid in Amsterdam en doet als hacker mee aan de 3 dagen van de hackathon. Op de eerste dag van de hackathon sluit je je aan bij één van de pitchers en werk je de rest van de dagen samen aan een flitsende oplossing. Als je wilt kan je vóór de hackathon ook meedoen aan het onderdeel “in de praktijk”, dan ga je voor de hackathon op bezoek bij een pitcher of ervaringsdeskundige om je alvast beter in het probleem te verdiepen. Het onderdeel “In de praktijk” is optioneel.

De selectie van pitches en hackers

We gaan tijdens de hackathon aan de slag met 25 aangedragen uitdagingen/knelpunten/problemen. Het zou kunnen zijn dat er meer aanmeldingen zijn. In dat geval maakt de organisatie een selectie op basis van de meet-ups. De selectie wordt dan ook kort na de meet-up van 18 augustus bekend gemaakt. Mocht dit niet het geval zijn dan ben je uiteraard van harte welkom om als hacker mee te doen en zo alsnog een mooie bijdrage leveren aan de gezondheid van de Amsterdammer!

We komen tot de beste oplossingen voor de 25 pitches als de groep van hackers zo divers mogelijk is. Daarom zal er selectie worden gemaakt uit de aanmeldingen van hackers. Er is ruimte voor 150 deelnemers.