Home

Hacking Health Amsterdam 2020 gaat door! 

We hebben goed nieuws: Hacking Health Amsterdam 2020 in september gaat door! Op 10, 11, en 12 september gaan we in omgewone teams werken aan oplossingen voor het verbeteren van de zorg en gezondheid in en om Amsterdam.

Corona-proof
Uiteraard nemen we de benodigde maatregelen voor een corona-proof evenement. De belangrijkste zijn:

  • Er is veel extra werkruimte op de Broedplaats. Iedereen kan op 1,5 meter samenwerken. Indien nodig gaan we werken met tijdslots, zodat de teams niet allemaal tegelijk aanwezig zijn.
  • De workshops en coaching zijn grotendeels online, zodat mensen niet samen in (te) krappe ruimtes zitten. Meer informatie vind je in het programma. 
  • De finale is verplaatst naar zondag de 13de van 11.00 – 13.00 uur. en vindt grotendeels online plaats. Van ieder team is er één persoon op de Broedplaats aanwezig om het resultaat te pitchen aan de aanwezige jury, alle anderen volgen de finale online.
  • Wij maken de teamindeling voorafgaand aan de start (dus niet op de donderdagavond van de hackathon). We presenteren de pitches op deze site en hackers geven op basis daarvan hun voorkeur door. In de week voorafgaand aan de hackathon worden de teams samengesteld.

Deelnemen aan HHA 2020
Wij zijn vol energie bezig met de voorbereidingen voor september! Pitchers en hackers die zich in het voorjaar hebben aangemeld én hebben bevestigd er in september bij te kunnen zijn, zijn verzekerd van een plek. Heb jij je deelname nog niet bevestigd? Doe dat dan snel!
Er is nog plek voor nieuwe deelnemers, zowel pitchers als hackers kunnen zich nog aanmelden.

Heb je vragen, kijk dan of jouw vraag tussen de veel gestelde vragen staat. Staat jouw vraag er niet bij, mail die dan naar amsterdam@dutchhackinghealth.nl.

Impressie Hacking Health Amsterdam 2019


AGENDA

17 aug Laatste dag voor aanmelden pitches

18 aug Meet up voor pitchers

Aug Pitchers op bezoek

10, 11, 12 sept Hackathon

13 okt Follow up

MAAK ANDEREN ENTHOUSIAST VOOR HHA 2020

Download hier posters om de hackathon binnen jouw organisatie en/of netwerk onder de aandacht te brengen:

 

Over Hacking Health Amsterdam
Samen werken aan een betere gezondheid voor alle Amsterdammers

Van donderdag 10 t/m zaterdag 12 september 2020 vindt de tweede editie van Dutch Hacking Health Amsterdam (HHA) plaats. Een hackathon waarin ongewone teams, van zorgprofessional tot programmeur, van EPD specialist tot designer, werken aan oplossingen voor het verbeteren van de zorg en gezondheid in en rond Amsterdam. Hierbij staat niet de patiënt en haar ziekte centraal, maar de burger en haar gezondheid.

Ben jij die enthousiaste Amsterdammer, zorgverlener, patiënt, ontwerper, programmeur, ondernemer of student die graag meedenkt over oplossingen voor zorg en welzijn? Dan zijn wij op zoek naar jou als deelnemer! Lees er hier meer over. 

HHA wordt gehost door Broedplaats Contact