Home

 

Hacking Health Amsterdam

Samen werken aan een betere gezondheid voor alle Amsterdammers

Hacking Health Amsterdam is een hackathon waarin ongewone teams, van zorgprofessional tot programmeur, van EPD specialist tot designer, werken aan oplossingen voor het verbeteren van de zorg en gezondheid in en rond Amsterdam. Hierbij staat niet de patiënt en haar ziekte centraal, maar de burger en haar gezondheid.

Editie 2021

Op 28, 29 en 30 oktober vond Hacking Health Amsterdam 2021 plaats! Dit jaar organiseerden we de hackathon deels live en deels online. En dat was net zo energiek en inspirerend als een fysiek event! Het waren super enerverende en creatieve dagen, met prachtige oplossingen voor de 13 pitches.

De prijs voor ‘Best human centered’ was voor de oplossing van de GGD om de jeugd in Amsterdam zuid-oost te informeren over corona. De prijs voor ‘Best data/tech driven’ was voor de oplossing van Amsterdam UMC waarmee zorgprofessionals veilig hun beschermende kleding uit kunnen trekken. Sigra won de prijs voor ‘Best innovation’ voor hun concept om ondersteuning te bieden aan kind én gezin in de vaak lange wachttijd voor jeugdzorg.

Bekijk onderstaande video’s om te zien wat meedoen aan een hackathon oplevert.

Impressies voorgaande edities

NIEUWS

30 oktober
Bekijk HIER de resultaten van de hackathon!

HEB JE VRAGEN?
Mail ons!

BLIJF OP DE HOOGTE!
Laat je mailadres achter
en blijf op de hoogte van de activiteiten van Hacking Health Amsterdam!

WORD PARTNER
Word partner van Hacking Health Amsterdam en help met uw organisatie mee om de gezondheid in Amsterdam te verbeteren en de innovatiekracht van de stad te vergroten.