Home

 

Hacking Health Amsterdam

Samen werken aan een betere gezondheid voor alle Amsterdammers

Hacking Health Amsterdam is een hackathon waarin ongewone teams, van zorgprofessional tot programmeur, van EPD specialist tot designer, werken aan oplossingen voor het verbeteren van de zorg en gezondheid in en rond Amsterdam. Hierbij staat niet de patiënt en haar ziekte centraal, maar de burger en haar gezondheid.

28, 29 en 30 oktober

28, 29 en 30 oktober vindt Hacking Health Amsterdam 2021 plaats! Blok deze dagen in je agenda en schrijf je in. Dit jaar wordt de hackathon online georganiseerd (en ja: dat wordt net zo energiek en inspirerend als een fysiek event, beloofd!). We doen er alles aan om zo gauw het even kan de afzonderlijke teams fysiek samen te laten komen om als team samen te kunnen werken en we  hopen op donderdag en/of vrijdagavond een activiteit te organiseren waarbij we elkaar fysiek kunnen ontmoeten. We werken nu druk aan het programma, dus houd de website in de gaten of volg ons op LinkedIn, Instagram en/of Facebook voor relevante updates.

Bekijk onderstaande video’s om te zien wat meedoen aan een hackathon oplevert.

Impressies voorgaande edities

INSCHRIJVING HACKING HEALTH AMSTERDAM 2021 GESTART!

Ervaar of zie jij een probleem/knelpunt/uitdaging met betrekking tot geluk en gezondheid in Amsterdam? Meld je aan als pitcher en werk tijdens de hackathon met een team van hackers aan een oplossing!
Wil je liever eerst even met de organisatie sparren over je probleem, knelpunt of uitdaging? Dat kan! Stuur een bericht naar amsterdam@dutchhackinghealth.nl en we plannen een belafspraak voor overleg.

Of zet jouw ervaring, skills en inspiratie in om bij te dragen aan een oplossing van een van de pitchers. Meld je aan als hacker.

HEB JE VRAGEN?
Mail ons!

BLIJF OP DE HOOGTE!
Laat je mailadres achter
en blijf op de hoogte van de activiteiten van Hacking Health Amsterdam!

WORD PARTNER
Word partner van Hacking Health Amsterdam en help met uw organisatie mee om de gezondheid in Amsterdam te verbeteren en de innovatiekracht van de stad te vergroten.