Hacking health Amsterdam 2024

11, 12 en 13 april 2024
Broedplaats Contact
Contactweg 47 in Amsterdam 

AANMELDEN

Bedankt voor jullie deelname!

Oplossingen

Bekijk nu alle oplossingen!

Terugblik lustrumeditie 2023

Op 11, 12 en 13 mei vond voor de vijfde keer Hacking Health Amsterdam (HHA) plaats. De lustrumeditie was een knallend succes! De oplossers en uitdagers kwamen tot gave, innovatieve doorbraken voor knelpunten in zorg en welzijn. Geniet  hier na met de aftermovie!

Samen kom je verder
Samen werken we aan drie thema’s:

GEZONDERE LEEFOMGEVING

Hoe kunnen we de leefomgeving van Amsterdammers verbeteren, zodat ze in elke levensfase, van gezond opgroeien tot vitaal ouder worden, gezond kunnen leven? 

INCLUSIE & DIVERSITEIT

Hoe kunnen we ervoor zorgen dat iedere Amsterdammer (digitale) toegang heeft tot zorg, gezondheid en welzijn en zich gezien en (h)erkend voelt? 


VEERKRACHT

Hoe kunnen we ervoor zorgen dat Amsterdammers zich veerkrachtig voelen, omkijken naar elkaar en sociale verbinding ervaren zodat ze beter met dagelijkse uitdagingen of met tegenslag om kunnen gaan?

Over Hacking Health Amsterdam

Wat is een hackathon?

Een hackathon is een event waarin in korte tijd oplossingen voor uitdagingen bedacht worden. Tijdens de hackathon wordt voor iedere uitdaging een team gevormd. Tijdens Hacking Health Amsterdam werken de teams in 2,5 dag aan hun oplossing (prototype) en krijgen daarbij hulp van coaches en experts.

iedereen kan meedoen!

Alle leeftijden, beroepen, culturen en ervaringen zijn welkom. Je hoeft géén IT-specialist te zijn of een specifieke opleiding te hebben. ‘Hacken’ betekent bij ons: oplossingen bedenken. Dit kan met behulp van technologie of data, maar hoeft niet. Een super team bestaat bijvoorbeeld uit een student, verpleegkundige, kapper, ontwerper en programmeur.

meedoen geeft energie!

De hackathon zit bomvol positieve energie. Je werkt aan een relevante uitdaging, je leert door te doen (bijvoorbeeld hoe je snel ideeën en onverwachte oplossingen kunt bedenken en een prototype kunt maken en testen) en je ontmoet mensen met verschillende achtergronden. Bekijk hier de filmpjes en foto’s van eerdere edities om een indruk te krijgen van de sfeer!

Neem contact met ons op!