Home

Hacking Health Amsterdam verplaatst naar 10, 11 en 12 september

Beste (potentiële) pitcher of hacker,
In verband met het coronavirus is de afgelopen dagen intensief overleg geweest tussen de organiserende partners en sponsors van Hacking Health Amsterdam. We realiseren ons dat personeel in zorg en welzijn nu heel erg hard nodig is in hun werk. Bovendien kiezen veel organisaties ervoor hun medewerkers niet te laten deelnemen aan evenementen. We hebben daarom besloten de hackathon te verplaatsen naar 10, 11, en 12 september 2020.

Velen van jullie stonden in de startblokken om op 2 april ons geweldige evenement te laten starten. We houden deze energie vast en zetten in september alsnog een knallende hackathon neer. Wie zich voor de hackathon heeft aangemeld heeft per mail bericht ontvangen. Vanaf juni gaan we weer actief aan de slag met de aanmeldingen en de voorbereidingen voor september. De plekken blijven voor iedereen die zich al heeft aangemeld gereserveerd, half juni vragen we iedereen om hun deelname opnieuw te bevestigen. Ondertussen kan je je blijven aanmelden, als pitcher of als hacker.

Heb je vragen, kijk dan of jouw vraag tussen de veel gestelde vragen staat. Staat jouw vraag er niet bij, mail die dan naar amsterdam@dutchhackinghealth.nl.

AGENDA

10 aug Laatste dag voor aanmelden pitches

11 aug Meet up voor nieuwe pitchers

18 aug Meet up voor pitchers die zich begin ’20 hebben aangemeld met een pitch

Aug Pitchers op bezoek

10, 11, 12 sept Hackathon

13 okt Follow up

27 november Landelijke finale

LOCATIE

Ook dit jaar wordt HHA gehost door Broedplaats Contact Amsterdam
Adres: Contactweg 47, Amsterdam (Westpoort)
Meer informatie

Hacking Health Amsterdam 2020: samen werken aan een betere gezondheid voor alle Amsterdammers

Van donderdag 10 t/m 12 september 2020 vindt de tweede editie van Dutch Hacking Health Amsterdam (HHA) plaats. Een hackathon waarin ongewone teams, van zorgprofessional tot programmeur, van EPD specialist tot designer, werken aan oplossingen voor het verbeteren van de zorg en gezondheid in en rond Amsterdam. Hierbij staat niet de patiënt en haar ziekte centraal, maar de burger en haar gezondheid.

Van problemen uit de praktijk naar oplossingen die werken!
Amsterdam wil dat alle inwoners er in 2025 twee gezonde levensjaren bij hebben. Dit prachtige doel is alleen bereikbaar door de gezondheid en zorg in de stad te verbeteren. Patiënten hebben net als professionals uit zorg en welzijn, onderzoekers en andere creatieve denkers vaak goede ideeën over hoe de zorg en welzijn beter kunnen. Meestal blijft het echter bij een idee. Tijdens HHA werken we deze ideeën uit tot een oplossing. Uniek is de betrokkenheid van een groot aantal zorg- en welzijnspartners. Van dak- en thuisloze opvang tot academisch ziekenhuis, van GGZ tot thuiszorg, alle relevante partijen rondom de burger zijn erbij.

Deelnemen
Ben jij die enthousiaste Amsterdammer, zorgverlener, patiënt, ontwerper, programmeur, ondernemer of student die graag meedenkt over oplossingen voor zorg en welzijn? Dan zijn wij op zoek naar jou als deelnemer! Je kunt meedoen aan HHA als pitcher of hacker. Pitchers dragen uitdagingen/ideeën aan en pitchen deze op de eerste dag van de hackathon. Hackers zijn alle andere deelnemers die samen met de pitchers werken aan oplossingen. Je kiest zelf aan welke pitch jij meewerkt. Er is ruimte voor 150 deelnemers. Enthousiast geworden? Aanmelden kan t/m 10 augustus De problemen, ideeën en zorgdromen worden ook opgehaald tijdens de informele sessies bij de betrokken organisaties. Wil jij een bijdrage leveren, dan ben je hier van harte welkom. Ook organisaties kunnen een bijdrage leveren, bijvoorbeeld door partner te worden.

Dutch Hacking Health heeft de afgelopen jaren in verschillende steden plaatsgevonden. Amsterdam kende haar primeur in 2019. Bekijk hieronder een impressie van Hacking Health Amsterdam 2019.

Impressie Hacking Health 2019