Coaches

Canan Ziylan

Researcher/Lecturer Nutrition & Geriatrics at Rotterdam University of Applied Sciences

Canan Ziylan is als voedingswetenschapper gepromoveerd aan Wageningen Universiteit op het voorkomen van ondervoeding bij thuiswonende ouderen. Haar missie is het vergroten van aandacht voor voeding in de zorg. Dat doet ze als docent bij de opleiding Verpleegkunde op Hogeschool Rotterdam, waar ze tevens bij het Kenniscentrum Zorginnovatie onderzoek doet naar dementiezorg, ehealth voor ouderen en eerstelijns voedingzorg.
Als geboren en getogen Amersfoorter deelt ze binnen Hacking Health Amersfoort graag haar brede kennis en ervaring met het verbeteren van de kwaliteit van leven van ouderen.
⊕Meer over Canan

Robin Hooijer

Mensgericht ontwerper bij Radboudumc REshape Center

Mensgericht ontwerp is een op design thinking gebaseerd innovatieframework. In mijn functie geef ik training en les in deze manier van innoveren én pas ik het toe op onze eigen innovatieprojecten.
Als mede organisator hebben we vanuit Radboudumc in samenwerking met VWS twee landelijke edities van de Health Innovation School mogen draaien. Nu organiseren we in onze eigen regio een editie van de Health Innovation School. Daarnaast coördineren en ondersteunen we andere regio’s in het opzetten van hun eigen regionale edities.
⊕Meer over Robin

Astrid de Witte

MBO Amersfoort Digitalisering - Leren & Innoveren - Zorg &Technologie bij MBO Amersfoort

‘Zelf ben ik iemand die vol zit met creatieve ideeën en een rijk netwerk heeft met mensen van binnen en buiten het onderwijs, zorg en welzijn. Deze gadgetfreak vindt het leuk om verschillende werelden te verbinden. Als coach vind ik het belangrijk om een goede sfeer neer te zetten waar iedereen de kans krijgt om vrij mee te kunnen denken, geen idee is gek genoeg! Ik durf kritische vragen te stellen wanneer dit nodig is, vrij te laten om ruimte te geven en te prikkelen om nog meer uit geweldige ideeën te halen. Ik heb er zin in!’
⊕Meer over Astrid

Ernst-Jan Wind

Innoveren doe je samen - GEZ-coördinator - Adviseur - Impulsor.Health

‘Gek genoeg zijn om, veelal in eigen tijd, echte problemen om te zetten naar uitdagingen en oplossingen; die mensen wil ik graag ondersteunen. Vanuit ons netwerk is er kennis en ervaring beschikbaar als het gaat om interprofessioneel leren, samenwerking medisch-sociaal in een netwerk organiseren, principes van design-thinking toepassen en voorbeelden van hoe je persona’s kan inzetten bij een prototype ontwikkeling. Persoonlijk breng ik positiviteit in het team en zal ik je aanmoedigen om vooral buiten bestaande systemen te denken en dus ook vooral andere wegen te bewandelen.
⊕Meer over Ernst-Jan

Remi Wessels

Coördinerend verpleegkundige | Kritisch denker

‘In de praktijk signaleer ik een behoefte aan meer communicatie en verbinding tussen collega’s en patiënten in de zorg. In het verleden heb ik meegedaan aan verschillende hackathons en heb ik een challenge van de Utrecht Challenge Alliantie gewonnen, Ik ben in bezit van goede gesprekstechnieken en heb ruim kennis over ouderenzorg, met name over complexe psychiatrische ziektebeelden. Door deze in te zetten help ik de kwaliteit van zorg te verbeteren en doorbreek ik taboes.’
⊕Meer over Remi