Hacking Health komt naar Amersfoort!

Hacking Health Amersfoort is verplaatst naar oktober

Hacking Health heeft de afgelopen jaren succesvol plaatsgevonden op diverse locaties in Nederland.
In oktober 2020 wordt de Dutch Hacking Health voor het eerst georganiseerd in Amersfoort. Van donderdag 29 tot en met zaterdag 31 oktober 2020 zullen er studenten, patiënten, zorgprofessionals, ondernemers, designers, programmeurs en anderen geïnteresseerden bijeenkomen. Samen zullen zij werken aan actuele en toekomstige probleem- en vraagstukken die zich bevinden in de zorg. Uiteraard wordt het beste team beloond met een prijs. Hiermee krijg jij de mogelijkheid om jouw idee samen met jouw team verder te realiseren!

Thema’s
De gezondheid van ouderen en de ouderenzorg zijn onderwerpen die tijdens dit weekend centraal zullen staan. Heb jij een actueel probleem- of vraagstuk dat binnen deze thema past? Meld je dan zo snel mogelijk aan!

Aanmelden
Heb jij een probleem- of vraagstuk met betrekking tot de gezondheidszorg van ouderen en wil jij in teamverband hier een innovatieve oplossing voor bedenken? Hacking Health Amersfoort biedt jou de ideale kans om jouw idee te uit te werken. In drie dagen ga jij in teamverband intensief aan de slag om een innovatieve oplossing te bedenken voor een probleem- of vraagstuk. Meld je zo snel mogelijk aan voor de DHH Amersfoort!