Wie kunnen zich aanmelden?

Heb je geen eigen case maar wil je meewerken in een team? Op vrijdagavond 20 april kies je na de pitches jouw favoriete case en sluit je aan bij het team. Van vrijdagavond tot zondagmiddag werk je aan de case en jullie presenteren het resultaat zondagmiddag aan de jury. Voor alle rollen geldt dat je je moet inschrijven via hackinghealth@umcutrecht.nl. Deelname = gratis!


We zijn op zoek naar designers en design denkers die kunnen helpen om digitale en fysieke oplossingen vorm te geven.


De groep die het meest bekend is met hackathons. Ontwikkelaars zijn nodig om teams te helpen een eerste prototype te creëren. Het gebruik van programmeertalen, gegevenswetenschappen of andere technische ervaringen is een must om ideeën te realiseren.


De uitdagingen in de gezondheidszorg vereisen nieuwe denkwijzen, nieuwe businessmodels en concept om zorg te geven. Deze ondernemende gedachten helpen om te werken aan duurzame gezondheidszorg (zorg) innovatie.


Gezondheidszorg (zorg) professionals met ideeën die technische hulp nodig hebben – artsen, chirurgen, verpleegkundigen, beheerders, enz. – worden aangemoedigd om hun ideeën te presenteren of een team bij te staan om hen te helpen met hun ervaring.


Een bijdrage van een patiënt een erg waardevol, aangezien zíj de oplossing moeten gebruiken. Wat wil een patiënt? Waar is behoefte aan? Wat is een zinvolle oplossing?


Hoewel uw vaardigheden misschien niet in de andere beschrijvingen worden vermeld, ben je uiteraard ook van harte welkom! We zijn altijd op zoek naar een fris perspectief, nieuwe inzichten en diverse vaardigheden om de gezondheidszorg te verbeteren. Daarnaast zijn we ook op zoek naar vrijwilligers en coaches of workshopleiders. Dus ben jij goed in team coachen of kun je een workshop geven die aansluit bij Hacking Health? Dan komen we ook graag in contact met jou!