Hoe werkt het?

In één fantastisch weekend samen met patiënten, zorgprofessionals, designers, programmeurs en ondernemers slimme ideeën uitwerken tot échte zorgoplossingen, wie wil dat nou niet?

Wanneer
Van vrijdagavond 20 april t/m zondagmiddag 22 april gaan de deelnemers van Hacking Health Utrecht aan de slag om slimme creatieve oplossingen te ontwerpen voor de zorg. Deelnemers krijgen een volledig verzorgd weekend inclusief catering en workshops. Hacking Health Utrecht vindt gelijktijdig plaats in Utrecht, Nijmegen, Leiden. Groningen en Maastricht.

Hoe werkt het?
Op vrijdagavond pitchen de teamcaptains hun case in de collegezaal van het UMC Utrecht. De deelnemers kiezen na de pitches hun case en sluiten zich aan bij een team. De teams starten dan met kennismaking, het idee uitwerken en de rolverdeling afspreken. Op zaterdag en zondag gaan de teams na een ontbijt aan de slag met de cases. Er zijn gedurende de dag ook workshops. Zondagmiddag presenteren de teams hun resultaat aan de jury en worden de prijswinnaars bekend gemaakt. Zij gaan door naar de landelijke finale van Hacking Health.

Meld je aan!
Wil je deelnemen of heb je een innovatief idee of brandende wens op het gebied van gezondheidszorg? Klik hier voor meer informatie.