Wat is het?

Hacking Health Groningen

In één fantastisch weekend samen met patiënten, zorgprofessionals, designers, programmeurs en ondernemers slimme ideeën uitwerken tot échte zorgoplossingen, wie wil dat nou niet?

Wanneer
In het weekend van 19 t/m 21 mei organiseren wij onder de naam overkoepelende naam Dutch Hacking Health in Groningen (UMCG), Leiden (LUMC), Nijmegen (Radboudumc), Maastricht (MUMC+) en Utrecht (Utrecht UMC) #patientsincluded hackathons. De editie in Gronin
gen is van 19 t/m 21 mei 2017 in het Universitair Medisch Centrum Groningen. Om precies te zijn, vrijdag van 17:30 – 23:30 uur, zaterdag van 8:30 – 23:30 uur en zondag van 8:30 – 18:00 uur.

Pitch op vrijdagavond 19 mei je idee of uitdaging in de zorg en vorm teams (je kan je dus gewoon individueel aanmelden). Onderzoek, doe en maak de oplossing op zaterdag onder begeleiding van coaches. Presenteer en bewonder samen met een deskundige jury op zondag de uitkomsten. En win een prijs die erop gericht is om jouw zorginnovatie een vliegende start te geven!

Overnachten
Voor de mensen die deelnemen aan Hacking Health, maar niet in de buurt wonen, hebben we iets bedacht! In samenwerking met het Hampshire Hotel in Groningen kunnen we je een leuke aanbieding doen. Voor slechts €77 per nacht kun je hier overnachten. Het hotel zit op minder dan een kilometer afstand van het UMCG: perfecte locatie dus! Mocht je van deze actie gebruik willen maken, neem dan contact op met Niels van den Bosch (n.vandenbosch@hampshire-hotels.com / +31 (0)50 5886541) en vermeld hierbij dat je meedoet aan Hacking Health.

Voorbereiding
Op de dinsdagen (2, 9, 16 mei) voorafgaand aan de hackathon organiseren wij geheel vrijblijvend meetups over design thinking, healthy ageing en pitchen. Dit om je te helpen voorbereiden en alvast kennis te maken.

Prijzen
Een deskundige jury zal de verschillende concepten beoordelen. De winnaars worden beloond met coaching, training, toegang tot netwerken en podia. Dit om ervoor te zorgen dat de kans op realisatie flink wordt vergroot.

Kosten
De deelnamekosten voor het weekend (incl. maaltijden) bedragen €50, studenten krijgen 50% korting. UMCG medewerkers kunnen gebruik maken van hun persoonlijk budget.

Annulering
Mocht je onverhoopt moeten afzeggen, dan krijg je je inschrijfgeld terug (minus €7,50 administratiekosten.) Na 6 mei krijg je je inschrijfgeld niet meer terug.

Dus.. loop je over van ideeën om de zorg te verbeteren? Of zet je graag jouw expertise in om de ideeën van anderen te realiseren? Ben je patiënt, zorgprofessional, designer, ondernemer of programmeur? Doe dan 19 t/m 21 mei 2017 mee aan Hacking Health Groningen! Koop hier je ticket(s)!


Contact
Aanmelden? Meer weten? Neem contact op met Jetse Goris of Monique Taverne.
Email: hackinghealth@wi.umcg.nl
Twitter: HH_Groningen
Facebook: @HackingHealthGroningen